PAUL & SHARK logo

PAUL & SHARK je luksuzni italijanski brend osnovan 1976. godine. PAUL & SHARK je danas sinonim za italijansku eleganciju i stil, a kolekcije za muškarce, žene i decu dostupne su u 73 zemlje širom sveta, u preko 250 maloprodajnih objekata.
Кompanija PAUL & SHARK je osnovana 1976.god. Osnivač je porodica Dini. Direktor je Paolo Dini. Danas fabriku vodi Andrea Dini, aktuelni izvršni direktor i predsednik, treća generacija osnivačke porodice. Sedište kompanije je Vareze, Italija.

Cilj marke PAUL & SHARK je kvalitet proizvoda što garantuje strog proces odabira zasnovan na strogim standardima. Svaki aspekat proizvodnje odvija se unutar kompanije počev od proizvodnje pređe do izrade kutija za pakovanje odeće.

 YACHTING kolekcija datira iz sredine 1970. kada PAUL & SHARK lansira sportsku modnu kolekciju inspirisanu svetom jedrenja zasnovanu na njenoj eleganciji, performansama i duhu avanture. Džemper COP918 (proizveden 1978.god.) namenjen za jedrenje pretvaraPAUL & SHARK u ikonu stila. Ovaj odevni predmet postiže veliki uspeh i nagoveštava nove kolekcije vodoodbojnih pletiva.

Tokom godina kompanija se znatno proširila na asortiman luksuzne sportske odeće i postaje veoma cenjena zbog svojih visokih performansi i novih patenata.

Prikaz 1–18 od 156 rezultata