Nakon izvršene porudžbine potrošaču stiže potvrdni mail o uspešno izvršenoj narudžbini.

Nakon prijema Vaše porudžbine naš sistem će uraditi pretragu za traženi artikal u svim raspoloživim objektima.

Od momenta prijema Vaše porudžbine do momenta isporuke planirano vreme dostave je do 5 radnih dana.
Ukoliko ste pri narudžbini poručili veći broj artikala, moguće je da Vam kurirska služba isporuči tražene artikle u više paketa u više dana.

Napomena: ukoliko u zbirnoj porudžbini nemamo neki od artikala, svakako ćemo izvršiti isporuku artikala koji ste naručili, a koji su dostupni na našem stanju.

Standardna isporuka

Standardna isporuka podrazumeva isporuku sa rokom od 5 radnih dana od momenta izvršene narudžbine. Ukoliko želite da zamenite artikal, trošak slanja zamene snosi potrošač u oba smera.

Kurirska služba – preuzimanje isporuke

Izabrana kurirska služba za dostavu porudžbine je DExpress eksterna firma koja vrši dostavu robe. Pošiljke se isporučuju na adresu navedenu u porudžbini u periodu od 08 do 18 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-mail office@yachtingfashion.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Provera isporuke od strane kupca

Molimo Vas da nakon preuzimanja pošiljke proverite da li artikal u ispravnom stanju.
Ukoliko primetite da artikal nije u ispravnom stanju, neophodno je da nas odmah obavestite putem e-mail adrese office@yachtingfashion.rs.

Cena isporuke

Isporuka u našoj online prodavnici je besplatna za sve porudžbine.

U slučaju zamene potrošač snosi celokupne troškove transporta kurirske službe.

Zamenu možete izvršiti kontaktirajući putem telefona 064/647-84-07 ili slanjem zahteva za zamenu sa naznakom artikla koji menjate i artikla koji želite da Vam dostavimo.

Rok isporuke

BI-ER d.o.o. se obavezuje da robu poručenu u periodu od ponedeljka u 00 časova do petka u 10 časova dostavi kurirskoj službi u roku od 72 časa.

BI-ER d.o.o. se obavezuje da robu naručenu u periodu od petka u 10 časova do nedelje u 24 časa dostavi kurirskoj službi od ponedeljka.

Za artikle koje nismo u mogućnosti da isporučimo, obavestićemo Vas putem e-maila ili putem SMS-a.

Za porudžbine izvršene putem e-maila, BI-ER d.o.o. će poslati e-mail na unetu e-mail adresu.

Detaljne instrukcije za reklamacije pogledajte OVDE.

U slučaju zamene, troškove slanja robe plaća potrošač.

Napomena: Ponuda važi dok traju zalihe.